GROTE KAART 12.00 - 22.00

Voorgerechten

  • Carpaccio van kalf met sjalottencompote, pancetta, pijnboompitten en stroop van roze peperbes
    11,00
  • Huisgemaakt pekelvlees van het rund met zuurkoolsalade en licht pikante piccalily
    8,75
  • Combinatie van buikspek en gamba met kimchi en mangochutney
    9,00
  • Huis gerookte zalm met truffel-eiersalade op brioche brood
    9,50
  • Caesar salade
    8,50
  • Tarte tatin van bleu d’Auvergne met witlof, appel en noten
    8,50
    (Vega)
  • Carpaccio van biet met geitenkaas
    8,50
    (Vega)
  • Salade van rivierkreeft met botersla, appel en een sherry mayonaise
    9,50

Soepen

  • Veloute van knolselderij, truffel en paddenstoelen
    7,50
  • Franse uiensoep met spekjes gegratineerd met Gruyerekaas
    7,00

Warme voor-/tussengerechten

  • Geroosterde coquilles met tomatenchutney, gefrituurde basilicum en olijvenkruim
    13,50
  • Gebakken ganzenlever met brioche, gekarameliseerde appel, cranberry en een stroop van calavados
    16,50
  • Geglaceerde kalfszwezerik met knolserderijmousseline, witlof en geroosterd hennepzaad
    16,00

Visgerechten

  • Gegrilde zeebaarsfilet op gerookte aardappelmousseline, gestoofde prei met een grove mosterdsaus
    20,50
  • Gebakken kabeljauwrugfilet met pasta caponata en Parmezaanse kaas
    21,00
  • Met sesam geroosterde tonijn op inktvis risotto met boksoy en palingsaus
    22,00
  • Vis van de dag
    dagprijs

Vegetarische gerechten

  • Risotto met gebakken bospaddenstoelen, kastanjes, geroosterde noten en gorgonzola rosso
    16,50
  • Ravioli gevuld met geitenkaas en aardappel met geroosterde pompoenen een saus van paprika
    15,00
  • Huisgemaakte falafelburger met yoghurt-korianderdip, harissa en verse frieten
    15,50

Vleesgerechten

  • Gebakken hertenbiefstuk met geroosterde pompoen, topinamboer en een saus van morilles
    21,50
  • Grande kalfsburger Rodin met huisgemaakte friet
    16,50
  • Cassoulet van geconfijte eendenbout, bonen, bloedworst, spekjes en aardappels
    19,00
  • Kalfssukade met aardappelmousseline, gebakken paddenstoelen en kafsjus
    18,50

Menu du jour

  • 3 Gangen menu
    29,50

Bijgerechten

  • Bakje huisgemaakte frieten met mayonaise
    4,50
  • Gemengde salade
    3,75

Desserts

  • Crème brûlée van mokka
    6,50
  • Huisgemaakte tiramisu van witte en bruine chocolade mousse
    7,00
  • Gevulde speculaas met gezouten caramel roomijs
    6,50
  • Yoghurt hangop met gemarineerde dadels, parlineroomijs en gluhwein siroop
    6,50
  • Kaasplank van 4 kazen met kletzenbrood
    10,00
  • Taart(huisgemaakt) van de dag met ijs
    6,00

Kindergerechten

  • Kindermenu 3 gangen:
    13,50
    Vooraf keuze uit soep of vleeswaren, hoofdkeuze uit vis of vlees en kinderijsje of raketje.
  • Kipnuggets of vissticks met appelmoes en frites
    7,50
  • 2 bolletjes vanille-ijs
    3,50
  • Raketje
    1,50

 

* Heeft u een allergie of voedsel intolerantie, meldt het aan de bediening