GROTE KAART 12.00 - 22.00

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio met pesto, verse parmezaan, olijvenmayonaise en pancetta
    11,00
  • Huisgemaakte garnalenkroketjes met kreeftenmayonaise en een zoetzure salade
    8,00
  • Lamsrollade met aspergesalade, geitenkaas en pijnboompitten
    8,75
  • “Pissaladiere niçoise” Franse mini pizza met tonijn, ui ansjovis, kaas en rucola
    8,75
  • Pokebowl van huisgerookte zalm met inktvis, avocado, gember, koriander en soyadressing
    9,00
  • Bruchetta met gesmolten bleu d’Auvergne, gemarineerde peer, spinaziesalade en balsamicodressing (Vega)
    8,00
    (Vega)

Soepen

  • Veloute van Hollandse asperges
    6,00
  • Bouillon van Noordzee krab met gamba's, paksoy en lente ui
    7,00

Warme voor-/tussengerechten

  • Gegratineerde coquilles op blini’s met amandel, kokos en pikante paprika crème
    13,50
  • Gebakken ganzenlever op gegrilde brioche met Roquefort, compote van peer en vijgen en een stroop van witte port
    16,50
  • Gebakken kalfszwezerik met beluga linzen, geroosterde macadamian en truffelschuim
    16,00

Visgerechten

  • Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met preirisotto en saus van kreeft
    17,50
  • Gebakken zalmfilet met ravioli van asperge en ei met beurre blanc
    19,50
  • Geroosterde tonijn met roseval aardappels en antiboise
    22,00
  • Vis van de dag
    dagprijs

Vegetarische gerechten

  • Risotto met asperges, ei, Parmezaanse kaas en olijven kruim
    16,50
  • Ravioli gevuld met geitenkaas en munt met artisjokken, cherry tomaatjes en saus van geitenkaas
    15,00
  • Huisgemaakte falafelburger met yoghurt-korianderdip, harissa en verse frieten
    15,50

Vleesgerechten

  • Gegrilde runderentrecote met pommes gratin, groente melange en beurre Parisienne
    21,50
  • Grande kalfsburger Rodin met huisgemaakte friet
    16,50
  • Gebakken eendenborst met geroosterde paprika, couscous en Ras el nahout
    19,00
  • lamsstoof met Hollandse asperges en geroosterde roseval aardappels
    18,50

Menu du jour

  • 3 Gangen menu
    29,50

Bijgerechten

  • Bakje huisgemaakte frieten met mayonaise
    4,50
  • Gemengde salade
    4.50

Desserts

  • Crema Catalana
    6,50
  • Huisgemaakte tiramisu van witte en bruine chocolade mousse
    7,00
  • Taartje van rabarber en custard met witte chocolade ijs
    6,50
  • Terrine van sorbetijs met geroosterde kokos en ananas coulis
    6,50
  • Kaasplank van 4 kazen met kletzenbrood
    10,00
  • Taart(huisgemaakt) van de dag met ijs
    6,00

Kindergerechten

  • Kindermenu 3 gangen:
    13,50
    Vooraf keuze uit soep of vleeswaren, hoofdkeuze uit vis of vlees en kinderijsje of raketje.
  • Kipnuggets of vissticks met appelmoes en frites
    7,50
  • 2 bolletjes vanille-ijs
    3,50
  • Raketje
    1,50

 

* Heeft u een allergie of voedsel intolerantie, meldt het aan de bediening