GROTE KAART 12.00 - 22.00

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio met pesto, verse parmezaan, olijvenmayonaise en pancetta
    11,00
  • Huisgemaakte pastrami van ganzenborst met ganzenlever terrine en cranberry compote
    12,50
  • Huisgerookte makreelfilet met avocado creme, zoetzuur en pittige tomatenolie
    8,25
  • Huisgerookte zalm met hartige zeewiercake en mierikswortel creme
    9,25
  • Schorseneren-paddenstoelen ragout met gegrild boerenbrood (Vega)
    8,00
  • Quiche van biologische groenten, pastinaak, kastanjes, gorgonzola en winter postelein salade(Vega)
    8,00
    (Vega)
  • Gemarineerd buikspek met hoisin saus, kim chi en little gem
    7,75

Soepen

  • Soep van topinamboer met huisgerookte zalm
    7,00
  • Heldere wild boullion met geplukte fazant en truffelflensjes
    7,50

Warme voor-/tussengerechten

  • Gegratineerde coquilles met oude Rotterdamse kaas en venkelboter
    13,50
  • Gebakken kippenlevers met gebakken appel, spek, uien en rode port stroop
    9,50
  • Gebakken kalfszwezerik met beluga linzen, geroosterde macadamian en truffelschuim
    16,50

Visgerechten

  • Gebakken schelvisfilet met aardappelmousseline, zeegroente-salade en kreeftensaus
    19,00
  • Op de huid zeebaarsfilet met Griekse tomatenrijst, romanesco en basilicum olie
    19,50
  • Geroosterde tonijn met roseval aardappels en antiboise
    22,00
  • Vis van de dag
    dagprijs

Vegetarische gerechten

  • Risotto met snijbiet, shropshire bleu en een saus van appelstroop en macadamia noten
    16,00
  • Gebakken gnocchi met gegrilde groenten, geitenkaas saus en gepofte cherry tomaatjes
    15,00
  • Huisgemaakte falafelburger met yoghurt-korianderdip, harissa en verse frieten
    15,50

Vleesgerechten

  • Gebakken Hollands weiderund met truffelrisotto, groente melange en Parmezaansaus
    20,50
  • Grande kalfsburger Rodin met huisgemaakte friet
    16,50
  • Langzaam gegaarde kalfssukade met een stamppot van rauwe andijvie en rode wijnjus
    19,00
  • Kotelet van een scharrel zwijn met noten/kruiden korst, zuurkool met spek, aardappelmousseline en grove mosterdsaus
    18,50

Menu du jour

  • 3 Gangen menu
    29,50

Bijgerechten

  • Bakje huisgemaakte frieten met mayonaise
    4,50
  • Gemengde salade
    3,75

Desserts

  • Creme Brulee
    6,50
  • Drie bereidingen van pistache (maccaron, pistache mousse en witte chocolade en pistache ijs)
    7,00
  • Gefrituurde bitterbal van kersen en gele room met vanille ijs en amarene saus
    7,00
  • Chocolade kastanje fudge met stoof perenijs
    7,00
  • Kaasplank van 4 kazen met kletzenbrood
    10,00
  • Taart(huisgemaakt) van de dag met ijs
    6,00

Kindergerechten

  • Kindermenu 3 gangen:
    13,50
    Vooraf keuze uit soep of vleeswaren, hoofdkeuze uit vis of vlees en kinderijsje of raketje.
  • Kipnuggets of vissticks met appelmoes en frites
    7,50
  • 2 bolletjes vanille-ijs
    3,50
  • Raketje
    1,50

 

* Heeft u een allergie of voedsel intolerantie, meldt het aan de bediening