Nieuws

Image
17 februari 2020
WijnsPIJS WANDELING ROTTERDAM
Rodin doet ook mee met deze culinaire wandeltrip door Rotterdam. Langs zes restaurants: zes wijnen en zes gerechten. En ongeveer 300 gasten! Meer informatie op www.wijnspijs.nl
Image
14 februari 2020
VALENTIJN bij RODIN
Valentijn! En liefde gaat door de maag. Vier ook met Rodin's speciaal driegangen Valentijnsmenu de liefde bij ons aan tafel. Prijs: € 34,50. A la carte is ook mogelijk en tijdig reserveren is aanbevolen. 
Image
10 februari 2020
NIEUW: VEGetarische bitterBALLEN!
Vegetarische bitterballen, je gelooft het niet. Maar lekker dat ze zijn. Een echte aanrader dus. Proef en overtuig jezelf. En uiteraard hebben we ook nog gewoon 'normale' bitterballen.
Image
7 februari 2020
nieuwe kaart
Joepie! We hebben weer een nieuwe kaart en uiteraard met een aantal heerlijke nieuwe voor- en hoofdgerechten en specials. Chef Mike heeft wederom zijn best gedaan. Kom snel eens proeven. 
Image
2 januari 2020
GAST VAN HET JAAR 2020
Rodin heeft een buurman, ene Peter. En Peter komt al jaren bij Rodin en is een graag geziene gast. Hij heeft inmiddels zelfs zijn eigen wijnglas. Daarom zetten we Peter in het zonnetje: als gast van het jaar.
Image
23 oktober 2019
NIEUW: KWAK OP DE TAP
Voor de echte bierliefhebbers: vanaf heden hebben wij het Belgische bier Kwak op onze tap. Een lekkere karakteristieke pils met een vleugje zoet, te drinken uit het meest opvallende bierglas ooit.